Contact

Contactformulier

Ik heb het erg druk, dus als je me wilt bereiken via e-mail ([email protected]) of via Facebook (facebook.com/fela_hofman), doe dat dan. Ik ben ook op Twitter (twitter.com/fela_hofman) waar je me zien in het midden van al mijn andere activiteiten. Als je me wilt vertellen wat je denkt, kun je me ook e-mailen ([email protected]).

Het doel van deze blog is om u te informeren over een nieuwe game van de Nederlandse ontwikkelaar, Videograbber Vergelijk 24. In deze blog zullen we proberen uit te leggen hoe we op dit punt zijn gekomen en geven we je een kort overzicht van het spel. Onze eerste game is net op de markt gebracht en we hebben al wat feedback gehad. We geven u graag een kort overzicht van wat we de afgelopen 24 uur hebben geleerd. Dus alsjeblieft, voel je vrij om commentaar te leveren op dit bericht. Dit is mijn eerste blog, en mijn eerste keer iets posten in een forum op het internet.

Gebruik altijd je echte naam, en laat het niet worden onthuld in een openbare plaats. Je bent meer dan welkom om je handvat te gebruiken, maar vraag me niet om het te onthullen.

Voor eventuele opmerkingen en zorgen, neem dan contact op met de moderator, fennafenaboose. Als u geïnteresseerd bent in het ondersteunen van mij, voel je vrij om te doneren. Als u mij wilt steunen met een abonnement of een donatie, doe dat dan, en het zal me veel helpen. U dit doen via deze site of door op deze link te klikken: U ook doneren via PayPal als u een PayPal-account hebt (maak u geen zorgen, uw kaart wordt gefactureerd op uw PayPal-account en wordt niet afgeschreven van uw betaalrekening). Houd er rekening mee dat je geen PayPal-account nodig hebt om te doneren, maar een bankrekening is vereist als je een cadeau wilt geven aan de moderator (die eigenaar van een account is) en dat het vereist is om abonnementen te kopen.

Opening Hours

  • Maandag: 08:15 - 19:30
  • Dinsdag: 07:45 - 15:00
  • Woensdag: 08:45 - 17:30
  • Donderdag: 09:15 - 19:15
  • Vrijdag: 08:45 - 17:15
  • Zondag: 08:00 - 14:45