Hoe we testen

Dankzij ons testlaboratorium hebben onze klanten ook genoten van het gebruik van de producten.

Frieda van Vliet zegt: "Ik hoop dat onze lezers zullen waarderen dat de blog op geen enkele manier is aangesloten bij een van de merken of bedrijven featured. Het is slechts een kleine selectie van de merken die we hebben getest en waar we sinds 2008 aan werken." De blogs zijn gemaakt om producten die we hebben getest showcase, dus je misschien niet zijn gekomen over hun naam op de blog. Alle meningen zijn mijn eigen en zijn gebaseerd op mijn persoonlijke kennis en ervaring. Deze blog is geschreven voor educatieve doeleinden alleen en mag niet worden gebruikt als een substituut voor professioneel medisch advies. Raadpleeg de disclaimer. Ik ben niet getest door de fabrikanten van geneesmiddelen, noch andere derden. Alle inhoud op deze blog is mijn mening en vertegenwoordigt niet de standpunten of de meningen van een ander bedrijf.

De winnaars worden gekozen op basis van hun beoordelingen, populariteit en waar voor je geld. De winnaar voor elke categorie wordt vervolgens bepaald door een willekeurige trekking, en de winnaars zullen worden aangekondigd op onze blog aan het einde van de maand.

Hier is een idee van wat sommige van onze winnaars voor ons hebben gedaan. Video Grabber of the Month - Nederlandse Grabber - Een doosje gemaakt van plastic, met een metalen frame om het vast te houden. Het heeft een kleine motor, een magneet, en een sensor die het aan zet. De sensor schakelt hem in wanneer de magneet op de sensor staat. Het is een mooie, kleine, goedkope, maar makkelijk te gebruiken, oplossing voor ons probleem. De Nederlandse Grabber komt in 6 kleuren, en is slechts ongeveer 10 " hoog. De Nederlandse Grabber is verkrijgbaar als kit voor ongeveer $ 30. Het wordt geleverd met 2 magneten op het deksel, en een sensor bevestigd aan de motor.

Wij zijn een onafhankelijke entiteit. We hebben een team van 3 personen, maar het grootste deel van het werk wordt gedaan door onze toegewijde webontwikkelaar (Juan), onze technische schrijfster (Nathalie) en onze redacteur (Sylvie).

We zijn er trots op dat we het beste team van Nederland hebben op het gebied van teamspirit, en in ons vermogen om een geweldige teamomgeving op te bouwen en goede resultaten te behalen. U zult in staat zijn om meer te lezen over ons en ons werk op onze blog.

We hebben een gratis, open en collaboratieve omgeving voor ongeveer drie jaar, en hebben gehost verschillende kleine en grote conferenties en evenementen in het afgelopen jaar. We hebben ook een actieve gebruikersbasis en veel vaste gasten van over de hele wereld. Als u geïnteresseerd bent in het runnen van een van onze evenementen of conferenties, neem dan contact met ons op, we zijn altijd op zoek naar meer.

Onze open source software is oorspronkelijk gemaakt door een paar mensen in ons team, het is uitgegroeid tot ongeveer 40 ontwikkelaars, en meer recentelijk het team is vergezeld door meer dan 30 ontwikkelaars.