Welke fabrikanten voor videograbber bestaan?

Voor een bepaald aantal dollars, kan elk bedrijf met een goede reputatie zorgen voor een goede kwaliteit van het product. Als een bedrijf niet bekend is, zijn ze niet de moeite waard om te worden gebruikt. Ik was echt tevreden met mijn aankoop van DVR4 voor ongeveer 5 miljoen euro. Ik heb geen haast meer en ik kan mijn mening geven over de nieuwe DVR5, maar voordat ik dit doe, zal ik je een paar dingen vertellen over videograbber.

Video grabber (videodatabase): Video grabber is een draagbare DVR die een enorme hoeveelheid opnames in een zeer korte tijd kan opslaan. Dit maakt het nuttiger dan Ru Connected Hdmi Kabel. Video grabber heeft een interne opslagruimte van 1 terabyte (ongeveer 500 GB) en kan ook maximaal 2 GB aan ongecomprimeerde audiobestanden opslaan. Dit is indrukwekkend in vergelijking met Webcam Strand De interne opslagruimte is enorm, maar de opslagcapaciteit van de DVR blijft stabiel en de prestaties zijn nog steeds erg goed. Video grabber is ook zeer flexibel, u deze gebruiken om een video op te nemen en op te slaan als een film of een diavoorstelling voor later bekijken. U ook een reeks video's opnemen en deze in één map opslaan. De gebruikersinterface van videograbber is eenvoudig te gebruiken, u selecteert alleen de video's die u wilt opnemen en druk op de knop opnemen. Videograbber registreert automatisch de bestanden die u selecteert, zodat u geen bestanden van uw computer naar de DVR hoeft te slepen en neerzetten. Om de opnames te bekijken, gebruikt u gewoon de ingebouwde webspeler en klikt u op de miniatuur van de video. Als u de opnamen wilt verwijderen, drukt u op de knop Verwijderen. Videograbber heeft zijn eigen instellingenpaneel, zodat u veel functies van het programma aanpassen.

4. Airdrop

Airdrop is een van de meest nuttige programma's in video grabber. U een actie als een directe actie om een videograbber te downloaden en op te slaan uw videobestanden te krijgen. Dit is verbazingwekkend in vergelijking met Videograbber Airdrop is vooral handig voor mensen die een groot aantal video's te grijpen, zoals voor een documentaire of tv-programma. De volgende lijst toont de verschillende methoden om actie te ondernemen op video grabber.

5. Stop /Start Video

Stop/start video kan worden gebruikt om een deel van een video over te slaan. U ook Stop/Start-video gebruiken om de video in een bepaalde positie te starten. Als u bijvoorbeeld een documentaire wilt starten, u een video starten in een specifiek deel van de documentaire en vervolgens de huidige positie van de video wijzigen in de startpositie en vervolgens het videovenster sluiten. In het volgende voorbeeld ziet u hoe u een video stoppen en starten: 1. Open de videokiezer 2. Klik op Knop Stoppen 3. Druk op F5 4. Druk op F6 5. Klik op knop Start